Motionscykel test | 5 bedste motionscykler til hjemmetræning

Søger du en god motionscykel          https://bereader.se/            til hjemmetræning fordi du ikke har tid, mulighed eller lyst til at besøge et fitnesscenter eller dyrke konditionstræning udendørs?

En motionscykel kan være det gode motionsudstyr til få trænet eller genoptrænet derhjemme, uanset alder. Der findes canine rigtig mange forskellige modeller, hvilket gør det svært at overskue.

I denne motionscykel check finder du de bedste motionscykler i forskellig kvalitet og prisklasser. Modellerne er valgt ud fra forskellige testsider hvor cyklerne er kåret som bedst i test, testvinder eller fået gode bruger anmeldelser. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i 2020.

Table of Contents
Toorx BRX 100 motionscykel med ergometer
Titan Life Athlete B55
Tunturi E80 Endurance motionscykel
Kettler Avior P motionscykel
Odin B8 motionscykel
Hvordan vælger du en motionscykel?
Hvorfor træne med en motionscykel?
Genoptræning?
Kan guy tabe sig på motionscykel?
Hvilke muskler træner du med motionscykler?
Hvor lang tid skal guy cykle?
Almindelig eller siddende motionscykel?
Brugt motionscykel?
Toorx BRX one hundred motionscykel med ergometer

Toorx BRX a hundred Ergo er en god motionscykel i mellemprisklassen der er velegnet til hjemmebrug eller semi professionel træning. Modellen er en opgraderet model af BRX-100 cyklen, hvor finish og ydelse er forbedret.

Toorx motionscyklen har et 14 kg. Svinghjul og elektronisk styret magnetisk bremsesystem. Cyklen byder på 32 modstandsniveauer, 12 træningsprogrammer og indbygget trådløs pulsmåler samt håndpulssensor.

Modellen har holder til tablet eller telefonen, så du f.Eks. Kan følge med i din yndlingsserie på Netflix mens du træner. BRX-a hundred Ergo har bluetooth hvor du kan koble til iConsole eller KinoMap.

Displayet har en god størrelse og lys, hvor du nemt kan aflæse records som hastighed, distance, tid, puls og kalorieforbrug. Cyklen vejer 35 kg. Hvor den keep ulempe er, at cyklen ikke er foldbar eller med transporthjul så den nemt kan skubbes væk efter brug.

Bremsesystem: induktion
Modstandsniveauer: 32
Maks. Brugervægt: a hundred and fifty okay
KØB TOORX BRX one hundred MOTIONSCYKEL
Titan Life Athlete B55

Titan Life Athlete B55 er en relativ billig motionscykel i en meget bedre kvalitet quit mange billige modeller fra Harald Nyborg, Biltema, Jem og Fix og lignede steder, hvor de ofte kører tilbud på mærker som Kilberry, Ketler og Proteus.

Du får en enkel motionscykel i robust kvalitet og med magnetisk bremsesystem. Her får du 15 modstandsniveauer der reguleres manuelt. Svinghjulet vejer nine kg. Og egenvægten på cyklen er forty kg. Titan Life motionscyklen er kåret som testvinder i den billige prisklasse for fin ydelse til træning og robusthed med en maksimal brugervægt på 120 kg. Dog vil cyklen kunne ryste lidt, hvis du træner stående.

Modellen har hylde til IPad eller anden pill. Her vil din tablet canine skærme for udsyn til cyklens display. Der er transporthjul, hvilket gør det nemmere at skubbe cyklen til side efter brug.

Træningscomputeren er ganske enkel og spartansk uden baggrundsbelysning. Du finder de normale data som puls, distance, hastighed og kalorieforbrug.

Bremsesystem: Magnetisk
Modstandsniveauer: 15
Maks. Brugervægt: one hundred twenty kg
KØB TITAN LIFE ATHLETE B55
Tunturi E80 Endurance motionscykel

Tunturi E80 Endurancen motionscyklen er velegnet til det semi- og professionelle brug. Tunturi cyklen kommer i den høje prisklasse, hvor modellen roses for sin høje kvalitet i finish, stabilitet og ydelse.

Modellen tilbyder dig god træning med 600 Watt induktionsmodstandssystem, 53 modstandsniveauer og forty three forskellige træningsprogrammer.

E80 Endurance cyklen har bluetooth, der giver dig mulighed for at koble til Kinomaps eller Tunturi Routes til den fede oplevelse med flere ruter og naturtro videooptagelser.

Computeren byder på et godt 7” TFT-LCD display, hvor du finder de gængse statistics som hastighed, distance, tid, kalorier, puls og watt.

Helt ligesom modellen er god til everyday træning, så er motionscyklen også særlig velegnet til ældre eller genoptræning, da modellen har en lav indstigning foran. Helt ligesom modellen har en fordel i at være ganske støjsvag. Den store ulempe ved modellen er nok prisen.

Bremsesystem: Induktion
Modstandsniveauer: 53
Maks. Brugervægt: a hundred and fifty kg
KØB TUNTURI E80 MOTIONSCYKEL
Kettler Avior P motionscykel

Avior P er en robust version i den billige/mellem prisklasse der kan være velegnet til almindelig motion eller genoptræning. Du får en stabil model med god ydelse til almindelig træning, hvor cyklen er på højde med testvinder modeller som Masterfit TP200, Finnlo Exum III m.M.

Tyske Kettler er kendt for fin kvalitet indenfor motionsudstyr som crosstrainer, romaskiner, løbebånd, håndvægte og meget andet fitness udstyr. Og Avior P motionscyklen giver dig også en stabil cykel der ikke svajer lidt, som du kan finde med de helt billige Inshape, Reebok eller Casall cykler. Modellen har en maksimal brugervægt på one hundred thirty kg. Og egenvægt på 34 kg.

Cyklen er med elektrisk justerbare magnetbremse, sixteen modstandsniveauer og 12 træningsprogrammer.

Der er LED-show som virker lidt for plastik agtigt eller skrabet i forhold til prisen. Computeren har four brugerhukommelser som kan være velegnet til familie brug. Pulsen kan måles med de integrerende håndpulssensorer, hvor du får bedre statistics med tilkøb af pulsbælte og pulsmåling med dette. Håndpulsmålinger bliver sjældent særlig præcise.

Bremsesystem: Magnetisk
Modstandsniveauer: sixteen
brugervægt: 120 kg
KØB KETTLER AVIOR P
Odin B8 motionscykel

Odin B8 motionscykel med bluetooth er en god allround cykel der er velegnet til personer op til 2 hundred cm. Og særdeles velegnet til genoptræning eller som ældrevenlig motionscykel. Modellen er sturdy og stabil med en maksimal personvægt på one hundred fifty kg.

Modellen har en maksimal sadelhøjde på op til 102 cm. Hvilket gør cyklen velegnet til personer med en højde op til 2 meter. Minimum sadelhøjde er på 82 cm. Så selv børn kan motionere på denne model.

Odin B8 cyklen har en lav indstigning på 22 cm. Justerbar styr og saddel samt ældrevenligt show med store knapper. Displayknapperne måler three,5 x 2 cm. Og har keep ikoner af funktionerne. Den lave indstigning er vigtigt i forhold til slidte led eller hvis du er blevet opereret og skal genoptræne. Helt ligesom der er selvrejsende pedaler med en stor trædeflade og kraftig bånd, så du kan skåne foden bedst muligt til det lette tråd.

Odin motionscyklen er med remdrift og har bluetooth så du kan tilkoble til iOS eller Android. Der er også en holder til pill eller telefonen.

Cyklen vejer lige omkring 40 kg. Og har integreret transporthjul til nemmere delivery.

Bremsesystem: Induktion
Modstandsniveauer: 70
Maks. Brugervægt: 150 kg
KØB ODIN B8 MOTIONSCYKEL
Hvordan vælger du en motionscykel?
Hvilken motionscykel skal du vælge? Helt ligesom med spinningcykler, medicinbolde, løbebånd og meget andet, så finder du også mange forskellige kondicykler. Derfor kan du med fordel vælge ud fra disse principper og så selvfølgelig dit behov.

Brugervenlig: Skal du genoptræne, er gangbesværet, høj eller lav, søger en permit model eller foldbare motionscykler for at kunne flytte den rundt? Afdæk behovet uden at blive forblindet af alle ekstra funktioner der kun er en bonus. Kig på mulighederne for justering af styr og sæde, så du ikke får købt forkert i forhold til din kropsbygning.
Robusthed: Hvis du skal købe en kondicykel, så skal budgettet selvfølgelig passe. Men køb en model i en god kvalitet der kan holde og giver en god ydelse til træningen, så du ikke får følelsen af, at cyklen står og vipper mens du træner. Som regel er en stor maks. Brugervægt lig med en robust ramme.
Ydelse: Hvilken bremsesystem har cyklen, hvor induktion er dyrere cease magnetisk guys giver en bedre ydelse? Hvor kraftig er den maksimale modstand i forhold til dit træningsbehov.
Funktioner: Kan du lide facts og følge med i træningen? Helt ligesom ekstra lir som tilslutning til kørsel på ruter måske er hvad der motiverer dig? Tablet holder er en dejlig funktion, hvis du elsker at se Netflix eller andet mens du cykler.
Hvorfor træne med en motionscykel?
Træning på motionscykel er skånsomt og egnet til stort set alle personer uanset alder, shape eller vægt.

En cykel giver en lav belastning på dine led og knæ der gør den velegnet til gangbesværede. Samtidig er motionscykler god til at forbedre din kondition og derved også hjælper på fedtforbrændingen.

Genoptræning?
Motionscykler er brugt som motionsudstyr, når det gælder genoptræning af f.Eks. Knæ eller hofte. Det skyldes at belastningen er minimum, hvis cyklen indstilles korrekt. Her vil en spinningcykel uden prevent af pedaler være skadeligt i forhold til genoptræning af knæet.

Kan guy tabe sig på motionscykel?
Det korte svar er – motionscyklen er god til at forbrænde kalorier og være en hjælp til at sætte din forbrænding op. Men du taber dig udelukkende ved din kost. Stort set ligegyldigt hvor meget og hårdt du træner, er kosten afgørende for om du smider nogle kalorier, guys træning vil hjælpe dig godt på vej.

Hvilke muskler træner du med motionscykler?
Du træner hovedsageligt de save lårmuskler, baller, hofter og lægge med motionscyklen. Her vil det især være musklerne i overlår og baglår, samt ballerne der bliver belastet mest.

Hvor lang tid skal man cykle?
Der er ingen faste regler for hvor lang tid du skal cykle. Hvis du er nybegynder eller genoptræner, skal du nok starte stille og roligt ud hvor f.Eks. 10 minutter måske er det bedste. Mens andre måske er i bedre form og roligt kan cykle en time eller mere ad gangen.

Et godt gennemsnit til at styrke din kondition, muskler og ben vil være omkring 30 minutters træningen ad gangen.

Almindelig eller siddende motionscykel?
En siddende cykel er væsentlig dyrere stop den almindelige cykel. Motionscyklen hvor du nærmest ligger lidt, vil være hårdere at dreje rundt eller deliver en anden kind træning, quit når du sidder oprejst og vægten er mere ordinary. Det kan være fordelagtigt til ældre eller genoptræning, guys den siddende/almindelig cykel giver en mere effektiv træning.

Brugt motionscykel?
Du kan gøre et rigtig godt køb ved at købe brugt på DBA, Gul og Gratis eller når fitnesscentre sælger ud af udstyr. En brugt cykel vil selvfølgelig have noget slitage. Men du kan samtidig få en rigtig god model til billigere pris.

Leave a comment

Your email address will not be published.