ADD og ADHD – Hvorfor alt fokus på medisiner

På det tidspunktet når du får vinden av ADD-ADHD, finner du ofte ut om stoff til slutt … vanligvis før. Oftere enn ikke synger den enkelte medisinsk ros. Uansett, et voksende sett med stemmer er mindre begeistret for valg av medisiner.

Verger må tenke på de trukkede virkningene av narkotika. De lurer på: “Hva gjør disse ADD -medisinene?” Mange individer spør om hvorfor en del av disse stoffene ligner på hastighet. Det virker som å gi en unge en cola til å grynte. Hvordan kan det være solid?

Andre fortsetter å tenke på om adferdsjusteringsmedisiner øker faren for at ungdommer skal være selvredende når de blir tenåringer. Blir også forskjellige problemer blandet i beroligende? kjop-lyrica-75-mg-150-mg-300-mg-uten-resept-i-norge/

Er disse bekymringene store? Her er noen ting jeg har funnet i undersøkelsen min:

Mellom de lange periodene 1990 og 2000 ble mer enn 569 ungdommer innlagt på sykehus med ADD/ADHD -reseptrelaterte hendelser, 38 av dem var farlige sykehusinnleggelser, og 186 gikk videre. Noen individer garanterer at tallet for tiden er over 1000.

FDA har gitt rapporter om de tre beste ADD/ADHD -stoffene, Adderall, Concerta og Ritalin.

I løpet av denne tilsvarende tiden var Adderall (utvidet levering) koblet til 20 brå passeringer, hvorav 14 var ungdommer. Adderal Extended Release ble fjernet fra markedet av Health Canada. Concerta (metylfenidat, som Ritalin) er forbundet med pusteproblemer, sporadisk, rask hjerterytme, hypertensjon og leverskade.

Relaterte ADHD -resepter kan også føre til problemer. For eksempel er Strattera (atomoksetin) koblet til høy systolisk puls, takykardi, hypotensjon, magesmerter, kvalme, hevelse og følelsesmessige episoder. Faktisk rapporterer selv Strattera-nettstedet: “Hos visse ungdommer og ungdom utvider Strattera faren for selvdestruktive hensyn.”

Etter å ha testet Concerta og Adderall, bemerket Dr. William Pelham resultater fra en foreløpig kontrastmedisin og sosiale, ikke-medikamentelle måter å håndtere ADHD. Han oppdaget at 75% av ungdommene jobbet godt uten ADHD -medisiner i et helt år, akkurat som året etter anmeldelsen. Som indikert av Dr. Pelham, “Hvordan dette påvirker meg er at 66% av ADHD -barna kan fjernes fra medisinen.”

Varsler disse tallene deg? De oppfordret meg til å fortsette med undersøkelsen av bruken og farene ved ADD/ADHD -legemidler.

Siden 1990 har antallet personer som tar Ritalin vokst med 500%. I midten av 2009 hadde USA verdens høyeste nivåer av bruk og opprettelse av Ritalin.

Canadas Ritalin -tall er under en del av det amerikanske sysselsettingen. Ingen forskjellige nasjoner har nærmet seg. 7 – 10% av amerikanske unge menn er på denne medisinen, som er et svimlende tall i kontrast til forskjellige nasjoner over hele planeten. Den monetære siden av dette er spesielt opprivende: på grunn av fordelene med tilbudet om Ritalin tjener den amerikanske regjeringen mer enn 450 millioner dollar årlig.

I mer enn ti års arbeid med ADD/ADHD -mennesker har jeg sett at beviset mot ADD/ADHD -legemidler har blitt stadig mer urovekkende. Uansett, antallet barn som ble analysert og bedøvet, fortsetter ganske enkelt å vokse.

I løpet av den samme tiden har vi sett narkotikaytelser øke med to- og trippelsifre. Det er ikke noe uventet at narkotikaorganisasjoner har utvidet sine økonomiske planer for statlige og offentlige lobbyister. Er dette for å holde ADHD-relaterte medisiner utenfor bordet for FDA-undersøkelse?

Jeg vil si at anken (bare én pille) og kostnad (beskyttelse dekket) fortsetter å avgjøre å ta narkotika, en velkjent beslutning.

Vi bør være praktiske med hensyn til de andre alternativene. Rådfør foresatte om at de må jobbe med et alternativt spisekur og mentalitet. De må utvikle nye og tidskonsentrerte metoder for pleie. Si at foresatte kanskje trenger å kjempe mot et utdanningssystem som ofte er avhengig av medisiner som svar. Om ikke lenge kan vergenes forpliktelser se ut til å være litt overdrevne.

Fortell deretter foresatte på det tidspunktet at ungen deres også må skaffe seg nye evner for å styre verden. Uventet ser det ut til at en grunnleggende pille er et raskere og enklere arrangement. Dessuten belønner stiftelser, for eksempel instruktive, kliniske og sosiale administrasjoner, den “riktige” beslutningen om medisin.

Hva kan sies om resultatene? Det ser ut til at Amerika har mistet sine helt egne porsjoner. Hardere arbeid for tiden kan gi mer bemerkelsesverdige, langsiktige belønninger, men mange verger velger den forbigående løsningen alt annet likt. Allmennheten vår har blitt kjent med rask glede og enkle ordninger uten å knapt løfte en finger fra et gjennomkjøringsvindu.

Som en siste utvei er det feil. Vi har blitt fantastiske på det. Ved en sjanse for at barnet vårt blir en medisinsk fiende – eller mer beklagelig – så hva? Vi kan utsette spesialistene, instruktøren

Leave a comment

Your email address will not be published.